Ontmoet ons

We stellen graag ons team aan je voor! Heb je vragen? Stel ze gerust!

Mail ons >

Annelies Kuipers

Ooit heb ik zelf bij een GGZ-instelling gezeten waar gezegd werd dat ik nooit meer volledig zou kunnen werken; dat ik goed moest nadenken of ik wel kinderen moest krijgen; dat ik waarschijnlijk nooit helemaal weer mee zou kunnen doen in de maatschappij. Nu ben ik eigenaar van onder andere Samen Sterk Zorg, draai ik op mijn eigen manier mee met de maatschappij en….. ben ik trots op mezelf als moeder van twee prachtige dochters. Wat nou als ik daar in dat kamertje was gaan twijfelen aan mezelf, aan mijn toekomst en aan mijn dromen? Had ik dan mijn bedrijven gehad? Had ik mee durven draaien in de maatschappij en had ik de stap genomen om zwanger te worden?
Ik wil als eindverantwoordelijke van onze prachtige organisatie dat onze klanten (weer) in zichzelf durven te geloven. Dat ze mogen zijn met alles erop en eraan!

Stuur Annelies een bericht >

Lieneke Elzing

De visie en de manier van werken van Samen Sterk Zorg is bewonderenswaardig en dit wordt door externen ook wel eens moeilijk gemaakt. Maar ik denk dat het zo ontzettend belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Samen staan we echt sterker!

Namens deze organisatie voer ik kennismakingsgesprekken met nieuwe zorgondernemers die willen aansluiten, ben ik aanspreekpunt voor alle teammanagers in het hele land en verantwoordelijk voor de bijeenkomsten die we organiseren.

Stuur Lieneke een bericht >

Jurjen Groen

Als organisatieadviseur heb ik de taak om met veel plezier, daadkracht en een gezonde dosis sarcasme en met de hele organisatie naar een ‘next level’ toe te werken. Ik vuur soms scherpe, maar vooral domme vragen af om stappen te maken die nodig zijn in ons maatschappelijk complexe zorgstelsel. Mijn streven is om van de gehele organisatie een prachtige en pure eenheid van te maken.

Stuur Jurjen een bericht >

Wendy Remer

Als Management Assistent ben ik verantwoordelijk voor alle administratie rondom de zorgtrajecten en onze zorgverleners. Hiermee zie ik toe op de kwaliteit van de zorg. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor externen en zorg ervoor dat alle vragen bij de desbetreffende personen terecht komen. Ook voor een afspraak met Annelies kun je contact met mij opnemen.

Stuur Wendy een bericht >

Judith Pelgrim

Netwerkdagen, Inspiratiedagen, Slow Downochtenden… ik organiseer ze allemaal met veel plezier. Op deze dagen ontwikkelen onze zorgverleners zichzelf als ondernemer, als zorgverlener en als mens. Niet alleen heel nuttig en interessant maar ook heel gezellig! Aan je eigen levenskwaliteit werken mag natuurlijk gewoon leuk zijn. Een plezierige dag organiseren staat bij mij hoog in het vaandel.

Stuur Judith een bericht >

Richard Herwijnen

Bij Samen Sterk Zorg ben ik verantwoordelijk voor alle financiële administratie.

Ik ervaar onze organisatie als een hele leuke club mensen met het hart op de juiste plaats. Zeer sociaal en altijd gericht op de zorg vanuit het oogpunt dat de mens centraal staat. En daarbij ook nog een goed gevoel voor humor, dat werkt wel zo prettig. Mail me gerust als je vragen hebt over facturen of betalingen.

 

Stuur Richard een bericht >

Lia Kuipers

Met totaal geen ervaring in de zorg kwam er wel even wat op mij af. Inmiddels werk ik al weer twee jaar met veel plezier bij onze prachtige organisatie en houd ik me bezig met alle administratie rondom de zorgtrajecten. Het mooie is dat alle neuzen dezelfde kant op staan voor onze ‘missie’, voor al die kleine en grote mensen die op ons pad komen en met wie ‘we’ samen een stukje oplopen op dat pad. Ik zeg bewust ‘we’ ondanks dat ik geen zorgverlener ben maar dat is hoe ik het voel.

Stuur Lia een bericht >