Zorgverlener

Jiska Clevering

Jiska in het kort:

  • Sterrig
  • Yoga
  • Mindfulness
  • Coaching
  • Kindermassage

Sterrig is een praktijk die staat voor een rustpunt in de drukte. Of je nu voor een coachtraject komt of voor een creatieve workshop. Allereerst is het belangrijk om rust te vinden, vanuit rust krijg je overzicht of juist inspiratie.

Sterrig wil een praktijk zijn waar je makkelijk binnen loopt, waar je op je gemak bent, waar je je fijn voelt en waar je met een glimlach weer vertrekt.

Aandacht voor jezelf kan voor een ieder iets anders betekenen. Sterrig biedt verschillende diensten aan zoals hatha yoga, kinderyoga, kindermindfulness, coaching en kindermassage. Loop je rond met een piekerhoofd of voel je je altijd zo onrustig, dan zouden de mindfulness training “Aandacht werkt” of massage iets voor je kunnen zijn. Als creatief coach kan ik kinderen, tieners en ouders op een creatieve manier helpen puzzelen bij het vraagstuk waar je mee rond loopt. Mocht je op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en beweging dan biedt yoga een uitkomst. Als je gewoon eens lekker bezig wilt zijn op een creatieve manier kun je kijken naar de workshops die Sterrig biedt.

“Ik wil graag kinderen, tieners en hun ouders mee kunnen geven hoe je met aandacht kunt leven in deze prikkel- en prestatiegerichte maatschappij. Aandacht voor jezelf is het begin van aandacht voor een ander.”

Meer informatie:

Sterrig
Pastoriestraat 30
8471 ZR Wolvega
06 550 79 357
[email protected]
sterrig.nl