Zorgverlener

Sonia Hoenders

Sonia in het kort:

  • Centrum de Stip
  • Tekentherapie
  • Individuele opvoedopstellingen
  • Innerlijke kind
  • Kinderen (en hun ouders) en volwassenen
  • Noord-Nederland

Ik ga uit van je innerlijke kracht, dat je lijf de antwoorden heeft maar dat je er soms niet bij kan. Mijn begeleiding, coaching, therapie en training is erop gericht jou je eigen kracht weer te laten voelen, je het gevoel terug te geven dat je zelf aan het roer staat en bepaalt waar je schip heen vaart.

Als tekentherapeut help ik je met behulp van creatieve opdrachten om bij die antwoorden en jouw innerlijk weten te komen. Door te tekenen, schilderen, een collage te maken of te kleien maak je contact met je onbewuste. De beelden die ontstaan bevatten een schat aan informatie over jou! Het laat zien hoe je je voelt, wat je nodig hebt en wat je mist maar ook wat je helpt. Samen bekijken we je creatieve werk en verwonderen ons over wat het vertelt. Ik vertel jou niet hoe het ziet, je ontdekt zelf wat er zichtbaar wordt.

Soms heb je als ouder tips en ondersteuning nodig bij de begeleiding van je kind. Met individuele opvoedopstellingen krijg je inzicht in jouw positie en rol als ouder. Hoe sta je ten opzichte van je kind, wat neem je nog mee vanuit je eigen verleden en in hoeverre heeft dat invloed op de manier waarop je nu reageert? In 1 of een aantal sessies heb je meer inzicht en helderheid waardoor je patronen kan doorbreken.

Naast individuele begeleiding geef ik verschillende workshops, trainingen en creatieve groepslessen voor het dieper zakken in jezelf.

“Ik creëer een veilige omgeving. Van daaruit ben ik in verbinding en met volledige aandacht bij jou. Alles mag er zijn en gezien worden. “

Meer informatie:

Centrum de Stip
Bezoekadres: Berkenweg 1a, Zuidlaren
Postadres: Tienelsweg 26a, 9471 PB Zuidlaren
06-12802340
[email protected]
www.centrumdestip.nl